Alle afstanden...
  • Alle afstanden...
  • < 3 km
  • < 5 km
  • < 10 km
  • < 15 km
  • < 25 km
  • < 50 km
  • < 75 km

Ontspanningsmassage bij Massagestudio Jeanette te Ermelo

Geplaatst:
20-03-2017, 20:47
Bekeken:
78 keer
Reacties:
0
Vergoeding:
€ 22,00

Omschrijving

Bij Massagestudio Jeanette kunt u terecht voor diverse vormen van ontspanningsmassage.

Ontspannings-/Wellness massage
:
Gedurende de ontspanningsmassage kunt u zich volledig ontspannen en hiermee de fysieke en mentale gezondheid bevorderen. De spieren ontspannen zich. Pezen, gewrichten en de spieren worden soepeler.
Tevens stimuleert de ontspanningsmassage de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. Het zelfgenezend vermogen van het lichaam wordt hierdoor ondersteund en versterkt.
Spanning gerelateerde klachten zoals stress, hoofdpijn, rug-nek en schouderklachten, slechte nachtrust, pijnlijke spieren en gewrichten kunnen door massage verlicht worden.
 
Hotstone:
Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam Hotstone. De hitte en de 'druk'van de stenen dringen diep door in de spieren. De Hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.
De stenen worden ondergedompeld in een warmwaterbad en eerst op de aandachtsgebieden van het lichaam neergelegd. Dit geeft een aangename warmte en ontspanning. 
Je lichaam wordt verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. 
Een Hotstone massage draagt bij aan het zelfherstel van het lichaam, voert afvalstoffen af, stimuleert de organen en brengt het lichaam meer in balans.
 
Zwangerschapsmassage op warmwaterkussen:
De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie van jou en je kind. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt.
In de eerste 3 maanden zorgt de massage ervoor dat je je weer fitter voelt, verder verlicht het hoofdpijn en misselijkheid. 
Vanaf de vierde maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkampen krijgen. Massage verlicht die klachten en je zal beter je beter in je vel voelen.
De laatste periode past het lichaam zich in een korte tijd aan op de snel groeiende baby. Dit merk je vaak aan bekken-, rug, nek- en schouderproblemen. Je voeten, benen, billen, armen, handen, romp, hals en schouders krijgen een ontspannende massage.
 
Voor je buik en je onderrug wordt een speciale zachte techniek toegepast, die helemaal is afgestemd op de gewijzigde spier- en orgaanverhoudingen in je lichaam. Niet alleen jij, maar ook je baby wordt heel rustig van de zachte aangename bewegingen.
 
Verder merk je dat je lichaam vocht vast houdt en dat je slecht slaapt. Zwangerschapsmassage kan die klachten helpen verlichten.
De behandeling zorgt ervoor dat je even stil staat bij alle veranderingen in je lichaam, hierdoor wordt je je bewuster van de baby in je buik.
 
Deze massage is ook uitstekend geschikt voor mensen die niet op hun buik kunnen liggen.
 
Lomi Lomi Massage:
Lomi Lomi is een massagetechniek die haar oorsprong heeft in Hawaii en daar al van generatie op generatie wordt doorgegeven.
Het is een rustige, ritmische massage gericht op ontspanning en genezing
Een lomi Lomi massage is een volledige lichaamsmassage die wordt uitgevoerd in mooie, lange vloeiende bewegingen over de volle lengte van het lichaam. Hierbij wordt met de handen en zelfs met de onderarmen gemasseerd. Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van warme Lomi Lomi olie. Om de bewegingen van top tot teen vloeiend in elkaar over te laten lopen wordt een ruime hoeveelheid olie gebruikt. 
 
Voetreflexmassage: 
Onze voeten kunnen we in verschillende zones onderverdelen en zo het lichaam geprojecteerd zien op/in onze voeten.
De voetreflexmassage is erop gericht de zones van de voet die in verbinding staan met de diverse organen, zenuwen en klieren, een impuls te geven.
Het zieke orgaan kan zich hierdoor herstellen of een zwak orgaan kan zich versterken.
Door de behandeling kunnen verstoringen, die zich in het lichaam hebben gevormd, worden opgeheven waardoor het lichaam in staat is zichzelf te genezen.
Voetreflexmassage wordt veel toegepast bij slaapstoornissen, hoofdpijn, spier en gewrichtspijn, menstruatiepijn, vochtophoping in de voeten of benen,
verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen,enzovoort. Tevens wordt de massage toegepast bij chronische klachten en tegen stress en depressie.
De voetreflexmassage zorgt voor een goede doorbloedingen het stimuleert de energiestromen in het lichaam.

In mijn massagestudio maak ik gebruik van de oliën van Volatile.

U heeft al een ontspanningsmassage van 30 minuten voor
€ 22,00.

Ook leuk om kado te geven en te krijgen

GEEN EROTISCHE MASSAGES

 

Kenmerken

Type klus: 
Massage
Eerste werkdag: 
01-05-2016
Materiaal: Niet van toepassing
Bieding op: Totaalprijs

Reacties op deze klus

 

Er is nog niet op deze klus gereageerd

Massagestudio Jeanette

Ermelo, Gelderland

(bekijk op kaart)

Plaats een bod (Totaalprijs)

Nog geen biedingen uitgebracht

*Biedingen zijn alleen zichtbaar voor de opdrachtgever


Kaart

De aanduiding op de kaart is gebaseerd op postcode en geeft niet altijd de exacte locatie aan.